
Ζεύγος Πατούλη : Selfie στο ηλιοβασίλεμα… εντός Περιφέρειας
Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί με τη σύζυγό του πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και θέλησαν να ποζάρουν με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα
Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη διαφημίζουν το ηλιοβασίλεμα της Αττικής ποζάροντας αγκαλιασμένοι με τα μαγιό τους.
Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί με τη σύζυγό του πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και θέλησαν να ποζάρουν με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
Έτσι οι δυο τους πόζαραν φορώντας τα μαγιό τους και αυτή τη φορά την φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του ο Πατούλης και όχι η σύζυγός του.
Η μαξιμαλιστική αισθητική του ζευγαριού ιντρίγκαρε το δίδυμο των παρουσιαστών σχολιάζοντας με χιούμορ πως δεν φεύγουν από την Περιφέρεια Αττικής και αρέσκονται στο να φωτογραφίζονται σε ειδυλλιακά τοπία καθώς είναι άκρως ρομαντικό ζευγάρι.
- Χιλή: Μαθητές διαδηλώνουν εναντίον των δημοσιονομικών περικοπών του ακροδεξιού προέδρου
- Τουρκία: Γίνονται μελέτες για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου προς το ψευδοκράτος
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό