Ζεύγος Πατούλη : Selfie στο ηλιοβασίλεμα… εντός Περιφέρειας
Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί με τη σύζυγό του πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και θέλησαν να ποζάρουν με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα
Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη διαφημίζουν το ηλιοβασίλεμα της Αττικής ποζάροντας αγκαλιασμένοι με τα μαγιό τους.
Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί με τη σύζυγό του πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και θέλησαν να ποζάρουν με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
Έτσι οι δυο τους πόζαραν φορώντας τα μαγιό τους και αυτή τη φορά την φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του ο Πατούλης και όχι η σύζυγός του.
Η μαξιμαλιστική αισθητική του ζευγαριού ιντρίγκαρε το δίδυμο των παρουσιαστών σχολιάζοντας με χιούμορ πως δεν φεύγουν από την Περιφέρεια Αττικής και αρέσκονται στο να φωτογραφίζονται σε ειδυλλιακά τοπία καθώς είναι άκρως ρομαντικό ζευγάρι.
- Πώς κατέληξε να στάζει τόσο δηλητήριο ο διάλογος για τα φετινά Όσκαρ;
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στα δικαστήρια ο 19χρονος που αναζητούνταν
- Σε εξέλιξη οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για το συνέδριο – Τα πρώτα μηνύματα
- Ο Φουρνιέ είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Πανιωνίου και αποβλήθηκε (vid)
- «Ποτέ ξανά»: Πορεία μνήμης στη μνήμη των 50.000 Εβραίων θυμάτων του ναζισμού στη Θεσσαλονίκη
- Έρχονται πρόστιμα από τις έξυπνες κάμερες – Σε λίγες ημέρες οι πρώτες βεβαιώσεις