Ζεύγος Πατούλη : Selfie στο ηλιοβασίλεμα… εντός Περιφέρειας
Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί με τη σύζυγό του πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και θέλησαν να ποζάρουν με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα
Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη διαφημίζουν το ηλιοβασίλεμα της Αττικής ποζάροντας αγκαλιασμένοι με τα μαγιό τους.
Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί με τη σύζυγό του πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και θέλησαν να ποζάρουν με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
Έτσι οι δυο τους πόζαραν φορώντας τα μαγιό τους και αυτή τη φορά την φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του ο Πατούλης και όχι η σύζυγός του.
Η μαξιμαλιστική αισθητική του ζευγαριού ιντρίγκαρε το δίδυμο των παρουσιαστών σχολιάζοντας με χιούμορ πως δεν φεύγουν από την Περιφέρεια Αττικής και αρέσκονται στο να φωτογραφίζονται σε ειδυλλιακά τοπία καθώς είναι άκρως ρομαντικό ζευγάρι.
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»