Ημερα θλίψης η σημερινή για την οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ο «θρυλικός» Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.
Μια είδηση, που σκόρπισε θλίψη στην ελληνική κοινωνία, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ανεξαρτήτως τι ομάδα υποστηρίζουν.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου, εξέδωσε ανακοίνωση και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τη θρυλική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους οικείους του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δηλωμένος υποστηρικτής του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, υπηρέτησε την ερυθρόλευκη τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής σε τρεις διαφορετικές περιόδους.
O Nίκος Αλέφαντος λάτρεψε και υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.