Αγνώριστη η Μύκονος: Άδειο κι έρημο των νησί των ανέμων
Πρωτόγνωρες εικόνες έρχονται από το νησί «των ανέμων», καθώς σε τίποτα δε θυμίζει την κοσμοσυρροή και την κίνηση των προηγούμενων ετών, ακριβώς τέτοια περίοδο
Πρωτόγνωρες εικόνες έρχονται από το νησί «των ανέμων», καθώς σε τίποτα δε θυμίζει την κοσμοσυρροή και την κίνηση των προηγούμενων ετών, ακριβώς τέτοια περίοδο.
Μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Μυκόνου, η Μικρή Βενετία, όταν άλλοτε έσφυζε από ζωή και από χιλιάδες τουρίστες που κατέφθαναν με τα κρουαζιερόπλοια, τώρα είναι έρημη και άδεια.
Ωστόσο, οι επιχειρηματίες του νησιού έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται, καθώς οι μετακινήσεις στα νησιά μόλις ξεκίνησαν. Άλλοι είναι αισιόδοξοι και άλλοι ανήσυχοι, ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν θα αρθούν οι περιορισμοί και τι θα γίνει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
- Φράνσις Φορντ Κόπολα: Από το UCLA στον «Νονό»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Πρόβλημα με Μόρις
- Χρυσός: Το κόλπο grosso της Γαλλίας – Τα κέρδη και η επιστροφή των ράβδων από τη Νέα Υόρκη
- ΟΗΕ: Βέτο Κίνας και Ρωσίας στο σχέδιο απόφασης για την προστασία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- ΑΕΚ: Με Γκρέι κόντρα στην Μπανταλόνα
- «Κλειστά» ακίνητα: Πώς απαλλάσσονται από φόρο οι ιδιοκτήτες

