Η περιπολία του Χρυσοχοϊδη
Τι έκανε στην Πλάκα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Δεν είναι μόνον οι αστυνομικοί που περιπολούν αδιαλείπτως αυτή την περίοδο ανά την επικράτεια και φυσικά στην Αθήνα, αλλά και η πολιτική τους αρχή. Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της ηλιόλουστης Δευτέρας του Πάσχα στην Πλάκα, περιοίκοι και περιπατητές που βγήκαν να ξεσκάσουν, είδαν δύο οχήματα, το ένα τζιπ μεσαίου κυβισμού και ένα ακόμη συνοδευτικό επιβατικό να εισέρχονται προσεκτικά και μ΄ ελάχιστη ταχύτητα την οδό Λυσίου. Στο τζιπ επέβαιναν 3 άτομα φορώντας μάσκες και γάντια και 2 στο συνοδευτικό με ανάλογη προστατευτική από τον κορονοϊό «εξάρτυση».
Ο οδηγός του τζιπ που κοιτούσε δεξιά – αριστερά δεν ήταν άλλος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο οποίος συνηθίζει να επιθεωρεί αυτοπροσώπως την κατάσταση. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη και περιέργως πως σχολιάστηκε θετικά.
Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι οι καιροί άλλαξαν, ωστόσο τέτοιες αιφνίδιες μεταβολές δεν μπορούν να αποδοθούν τόσο εύκολα στη συνειδητοποίηση των νέων ηθών όσο στην αυθόρμητη αποδοχή τους λόγω της πανδημικής κρίσης. Άλλωστε, κατά την παλαιά αντίληψη της κοχλάζουσας νεολαίας στα αμφιθέατρα της Νομικής απ΄ όπου πέρασε και ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο νόμος και η τάξη εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της ανομίας και την αποκατάσταση της αταξίας.
Κι αν εκλείψει το ένα, ούτε το άλλο δύναται να δικαιολογήσει τουλάχιστον την αισθητή παρουσία του.
- Πάιπερ Ροκέλ: Ρεκόρ εσόδων σε ένα 24ωρο για τη 18χρονη YouTuber στο OnlyFans – Eκατομμύρια, κατακραυγή και η σκοτεινή μητέρα
- Τι αλλάζει με τις άδειες των εργαζομένων το 2026
- Κρήτη: Έξι θάνατοι μέσα σε ένα 24ωρο
- Πίτερ Σέντομ: Ο ισοβίτης που απέδρασε από τον Κορυδαλλό με τη βοήθεια της ψυχολόγου των φυλακών
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στο πρωτάθλημα με την 13η αγωνιστική
- Φαραντούρης: Ταυτόσημα τα συμφέροντα Ελλάδας – Κύπρου, να προχωρήσουμε σε οριοθέτηση ΑΟΖ





