Μήνυμα Βαρουφάκη για το Πάσχα: Γιορτάζουμε την ελπίδα και την αντίσταση στους ισχυρούς
Στις χαλεπές ημέρες που έρχονται για την δημοκρατία μας, για τον λαό μας, για την Ευρώπη ολόκληρη, η ελπίδα, θα είναι η πρώτη μας ύλη. Με αυτή θα χτίσουμε τη νηφάλια ενότητα που απαιτεί η αντίσταση σε εκείνα που σκαρφίζονται οι ισχυροί για τους ανίσχυρους επισημαίνει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Γ. Βαρουφάκης
«Σήμερα ενωμένοι, αν και απομονωμένοι, γιορτάζουμε το φως και την ελπίδα», τονίζει το πασχαλιάτικο μήνυμά του, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.
Η ελπίδα είναι η πρώτη μας ύλη
Ο κ. Βαρουφάκης εκφράζει παράλληλα, την ελπίδα, η Ανάσταση, «παρά την επίπονη απομόνωση από τους δικούς μας και τη φύση που ξαναγεννιέται εκεί έξω να σας βρει και καλά και να σας μπόλιασε με ελπίδα αρκετή».
Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει ακόμη στο μήνυμά του: «Είμαστε τυχεροί , που η παράδοσή μας μια φορά το χρόνο μας θυμίζει, πως μόνο το φως νικά το σκοτάδι και μάλιστα την πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας. Εκείνη τη στιγμή που η ελπίδα έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μόνο η πίστη ότι μπορούμε, την κρατά ζωντανή. Την έχουμε ανάγκη αυτή την ελπίδα».
«Στις χαλεπές ημέρες που έρχονται για την δημοκρατία μας, για τον λαό μας, για την Ευρώπη ολόκληρη, η ελπίδα, θα είναι η πρώτη μας ύλη. Με αυτή θα χτίσουμε τη νηφάλια ενότητα που απαιτεί η αντίσταση σε εκείνα που σκαρφίζονται οι ισχυροί για τους ανίσχυρους. Αυτά όμως από μεθαύριο. Σήμερα, ενωμένοι αν και απομονωμένοι, γιορτάζουμε το φως και την ελπίδα. Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη» καταλήγει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.
- Από την Ολυμπιάδα, στα καρτέλ: Ο snowboarder ναρκοβαρώνος Ράιαν Γουέντινγκ στους 10 πιο επικίνδυνους του FBI
- Η Ρωσία τερματίζει τις στρατιωτικές συμφωνίες με Πορτογαλία, Γαλλία και Καναδά
- Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κρήτη – 18 μετανάστες νεκροί μέσα σε πλοιάριο
- Μεντιλίμπαρ: «Πολύ χαρούμενος για Μουζακίτη, ελπίζουμε να συνεχίσει να βοηθάει τον Ολυμπιακό»
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη
- Η έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη έχει πρόβλημα, λένε οι ακαδημαϊκοί: «Είναι ένα χάος»



