Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ανέβηκε στην ταράτσα για ηλιοθεραπεία
Κάποιοι σήμερα σούβλισαν στις ταράτσες, τις αυλές και τα μπαλκόνι τους, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ όμως απόλαυσε τον ήλιο
Κάποιοι σήμερα σούβλισαν στις ταράτσες, τις αυλές και τα μπαλκόνι τους, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ όμως απόλαυσε τον ήλιο.
Το «ταξίδι» στην ταράτσα
«Αγαπημένο μου ημερολόγιο , σου γράφω από την ταράτσα του «πλοίου» το οποίο με ταξίδεψε φέτος το Πάσχα σε πρωτόγνωρες εμπειρίες προσωπικής αναψυχής, συναισθηματικού βάθους και βαθιάς αισθαντικότητας! Η μοναξιά μου μπροστά στο κενό ήταν τρομαχτικά ζωντανή και γενναιόδωρη. Ο νους μου ξέφυγε σε ευρηματικότητα και η φαντασία με συντρόφεψε εντέλει στο ανοιξιάτικο μύθο αυτό ! Η θάλασσα των επιλογών απλώθηκε στο βάθος και ο ορίζοντας γέμισε ελπίδα και χαρά. Η σκέψη μου αισιοδοξεί και σπεύδει κοντά στους μοναχικούς και τους ασθενείς αυτής της κοσμογονική στιγμής της ανθρωπότητας. Όλοι να γίνουν καλά , να μακροημερεύσουμε και να συναντηθούμε επιτέλους- χρόνια μας πολλά- κι ας πάψει πια αυτό το όνειρο»! έγραψε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
Δείτε την δημοσίευση της
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα




