Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Μπομπ Ντίλαν ξαναχτυπά - Δεύτερο καινούργιο τραγούδι μέσα σε λίγες μέρες

O Μπομπ Ντίλαν ξαναχτυπά – Δεύτερο καινούργιο τραγούδι μέσα σε λίγες μέρες

Το «I Contain Multitudes» είναι το δεύτερο καινούργιο τραγούδι που δημοσιοποιεί ο Bob Dylan σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός ετοιμάζει καινούργιο άλμπουμ.

Το «I Contain Multitudes» είναι το δεύτερο καινούργιο τραγούδι που δημοσιοποιεί ο Bob Dylan σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός ετοιμάζει καινούργιο άλμπουμ. Το οποίο θα είναι η πρώτη συλλογή πρωτότυπων τραγουδιών του μετά το «Tempest» του 2012.

Το τραγούδι, με σαφή αναφορά στον μεγάλο Αμερικανό ποιητή Ουόλτ Ουίτμαν, είναι μια ευαίσθητη μπαλάντα με μινιμαλιστική ενορχήστρωση και μελωδία στο στυλ του «Beyond the Horizon» του 2006. «I paint landscapes/I paint nukes» τραγουδά ο Dylan. «I contain multitudes… I’m a man of contradictions/I’m a man of many moods».

Κάνει νεύμα στον David Bowie (στον πρώτο στίχο κάνει ρίμα «all the young dudes»). Γνέφει και στον Έντγκαρ Άλαν Πόε («Got a tell-tale heart/Like Mr. Poe/Got skeletons in the wall/Of people you know»). «Παρόντες» είναι στο τραγούδι και ο Ιρλανδός ποιητής Άντονι Ράφτερι και ο Ουίλιαμ Μπλέικ και άλλοι. Ενίοτε όμως, ο Dylan επιδιώκει να σοκάρει: «I’m just like Anne Frank/Like Indiana Jones/And them British bad boys the Rolling Stones».

Είναι πιο σύντομο από το πρώτο καινούργιο τραγούδι του, το «Murder Most Foul», που έδωσε στη δημοσιότητα τον Μάρτιο, ένα τραγούδι 17 λεπτών που πηδά από τη δολοφονία του Τζον Κένεντι σε μια καλειδοσκοπική θεώρηση της Αμερικής του 20ού αιώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024