Απίστευτη γκάφα Βελόπουλου
Αδιάβαστος πιάστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Πέμπτη στη Βουλή.
Αδιάβαστος πιάστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Πέμπτη στη Βουλή.
Ο επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης», θέλοντας να σχολιάσει την αναφορά του Πρωθυπουργού στον Ζακ Ντελόρ, είπε ότι ο πρώην επικεφαλής της Κομισιόν έχει πεθάνει.
Ωστόσο γρήγορα έσπευσε να τον διορθώσει ο βουλευτής του κόμματός του Βασίλης Βιλιάρδος ο οποίος του τόνισε το προφανές.
Ο Ντελόρ ζει και είναι 94 χρονών.
Ποιος είναι ο Ζακ Ντελόρ
O Ζακ Ντελόρ (Jacques Delors, 20 Ιουλίου 1925 – ) είναι Γάλλος πολιτικός που έχει διατελέσει πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν).
Εργάστηκε στην Τράπεζα της Γαλλίας, υπήρξε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού και ευρωβουλευτής. Τη χρονική περίοδο 1969-1972 ήταν Σύμβουλος του γκωλικού Γάλλου πρωθυπουργού Σαμπάν – Ντελμάς. Στη συνέχεια προσχώρησε στο Σοσιαλιστικό Κόμμα. Το 1981 έγινε Υπουργός Οικονομικών υπό τον Μιτεράν. Είναι από τους πρωτεργάτες του σχεδίου της ευρωπαϊκής ενοποίησης. Αξιόλογος οικονομολόγος με εκμοντερνιστικές τάσεις. Εργάζεται συνεχώς και έχει αποκτήσει μεγάλο κύρος, επιρροή και δύναμη. Από το 1985 μέχρι το 1995 διετέλεσε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
- Η Σομαλιλάνδη έτοιμη να παραχωρήσει στις ΗΠΑ προνομιακή πρόσβαση στα ορυκτά της και στις στρατιωτικές βάσεις της
- Το μήνυμα του Χέιζ-Ντέιβις: «Δεν ακούω πολύ καλά πάνω στις επευφημίες για τον MVP» (pic)
- Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα – Το απόγευμα η μεγάλη παρέλαση
- Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ο κόσμος έχασε πριν 10 χρόνια τον Παντελίδη, η οικογένεια έχασε τον Παντελή»
- Κυψέλη: Άφαντος παραμένει ο 64χρονος που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 25χρονες ΑμεΑ μέσα στο σπίτι τους
- Παναθηναϊκός: Το πάρτι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου (pics)
