Τουρκία: Πήρε εξιτήριο ο Φατίχ Τερίμ
Ο Τούρκος προπονητής είχε διαγνωστεί θετικός με κορωνοϊό και νοσηλευόταν για παρακολούθηση.
Τα δύσκολα πέρασαν για τον Φατίχ Τερίμ… Ο Τούρκος προπονητής παρουσίασε συμπτώματα για τον Covid-19 πριν από μία εβδομάδα και άμεσα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Οι γιατροί έκριναν ότι ο πρώην κόουτς της Γαλατάσαραϊ πρέπει να νοσηλευτεί και τον κράτησαν για μία εβδομάδα. Ωστόσο, ο 66χρονος δεν νόσησε σοβαρά και με φαρμακευτική αγωγή καλυτέρευσε άμεσα.
Ο Τερίμ πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα (30/3) και έλαβε οδηγίες για να τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι του… Τουλάχιστον, όπως είπε στο περιβάλλον του, νιώθει καλά και δεν έχει πρόβλημα.
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία
- A BOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
- Ο Μαξ Ντόουμαν είναι το next big thing στο πλάνο του Αρτέτα
- Ισοπαλία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του χάντμπολ προς όφελος του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442