Twitter : Η ενίσχυση του ΕΣΥ, challenge για το υπουργείο Υγείας
Πρόκειται για ένα challenge με κύρια hashtag #MaskOn και #WeSpeakNow με τους χρήστες να καλούν ο ένας μετά τον άλλον τους διαδικτυακούς τους φίλους να πάρουν θέση για την Υγεία
Μια ιντερνετική καμπάνια στα social media έχει καταλάβει τις αρχικές σελίδες σε Twitter και Facebook, ζητώντας την ενίσχυση του ΕΣΥ, εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.
Πρόκειται για ένα challenge με κύρια hashtag #MaskOn και #WeSpeakNow με τους χρήστες να καλούν ο ένας μετά τον άλλον τους διαδικτυακούς τους φίλους να πάρουν θέση για την Υγεία.
Οι τονίζουν την ανάγκη για περισσότερες ΜΕΘ ενώ καλούν την κυβέρνηση να δώσει λεφτά στην Υγεία και να προχωρήσει σε προσλήψεις ιατρικού προσωπικού.
Ανεβάζοντας τα δικά τους αιτήματα και ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, φορώντας μάσκες και γάντια, οι χρήστες των social media στέλνουν το δικό τους μήνυμα.
- Ο Γκρίλις σε μια ξέφρενη νύχτα μετά την ήττα από την Άρσεναλ
- Γεωργιάδης και Πλεύρης «ξαναχτύπησαν»: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα» η Διεθνής Αμνηστία και το Δικαστήριο της Χάγης
- Το in στο μπλόκο της Νίκαιας: Ξεκάθαροι οι αγρότες απέναντι στις διασπαστικές κινήσεις που «αγκάλιασε» το Μαξίμου
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες – «Μη ασφαλές περιβάλλον διαλόγου» καταγγέλλει η Χαριλάου Τρικούπη
- Ο ειδικός όρος του Μέσι με την ‘Ιντερ Μαϊάμι και το διπλό σενάριο για Μπαρτσελόνα
- LIVE: Aταλάντα – Ίντερ


