Κοροναϊός : Τεστ πήρε έγκριση στις ΗΠΑ
Το τεστ δίνει αποτέλεσμα σε 45 λεπτά
Τεστ για τον κοροναϊό που δίνει αποτελέσματα σε 45 λεπτά πήρε έγκριση για να κυκλοφορήσει από την αμερικανική υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (Food and Drug Administration).
Πρώτα στα νοσοκομεία
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Cepheid πήρε το «πράσινο φωψς» για την έκτακτη χρήση του συγκεκριμένου τεστ, το οποίο σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σε νοσοκομεία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FDA τα τεστ για τον κοροναϊό θα είναι διαθέσιμα από τις 30 Μαρτίου.
Νέα εργαλεία κατά της νόσου
Το Reuters επισημαίνει ότι μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ τα δείγματα για κοροναϊό αποστέλλονται σε κεντρικά εργαστήρια στα οποία μπορεί να απαιτηθούν αρκετές ημέρες μέχρι να υπάρξουν αποτελέσματα.
«Με νέα εργαλεία, όπως αυτό, προχωράμε σε μια νέα φάση ελέγχων κατά την οποία τα τεστ θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμα στους Αμερικανούς που τα χρειάζονται» δήλωσε ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, Άλεξ Αζάρ.
- Ιαπωνία: Το κόμμα της Τακαΐτσι εξασφαλίζει πλειοψηφία δυο τρίτων
- Δημοσκόπηση στη Γερμανία: Τα 2/3 των πολιτών θεωρούν τις ΗΠΑ μεγάλη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη
- Παναθηναϊκός: Η ετοιμότητα των Ναν και Σλούκα ενόψει Φενερμπαχτσέ
- Πώς τα διαζύγια επηρεάζουν την στεγαστική κρίση – Αποκαλυπτικά στοιχεία
- Γουέστερν: Η Άγρια Δύση στην Αθήνα του σήμερα
- Πώς έγινε η τραγωδία στην Ελευσίνα: Πάτησε κατά λάθος το γκάζι και σκότωσε τη μητέρα της
