Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Πέδρο, εσύ σούπερ σταρ!

Ολυμπιακός: Πέδρο, εσύ σούπερ σταρ!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή στην Ελλάδα και εντυπωσίασε με την πορεία του στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς του Πέδρο Μαρτίνς και της άψογης συνεργασίας με διοίκηση, Μοντέστο, Καρεμπέ

Μια από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του. Με εξαιρετική πορεία από τον Ιούλιο έως και το ματς στο άδειο Καραϊσκάκη με την Γουλβς υπό την «σκιά» του κορωνοϊου.

Με πορεία ζηλευτή στην Ευρώπη, μεγάλες νίκες, μεγάλες προκρίσεις, επικές βραδιές. Πρώτος και καλύτερος με διαφορά, αλλά και αήττητος στο πρωτάθλημα των 26 αγωνιστικών που ολοκληρώθηκε και τον χρίζει ήδη πρωταθλητή αν δεν μπορέσουμε ελέω κορωνοϊου να ζήσουμε τα πλέι οφ.

Μια χρονιά που αν δεν υπήρχε η πανδημία του κορωνοιού θα εξελισσόταν με έναν Ολυμπιακό στην καλύτερή του κατάσταση, έτοιμο για να πρωταγωνιστήσει και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Ένας Ολυμπιακός που φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς. Του Πορτογάλου τεχνικού που κατάφερε να τους νικήσει όλους. Και να δημιουργήσει έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό ξεκινώντας από το μηδέν.

Παραλαμβάνοντας μια προβληματική ομάδα όπως ήταν ο προπέρσινος Ολυμπιακός, αλλάζοντας την σε πολύ μεγάλο ποσοστό και καταφέρνοντας από την πρώτη του, περσινή σεζόν, να δείξει πως μπορεί να πετύχει πολλά. Και θα είχε πετύχει αν δεν του είχαν εμφανιστεί (του Ολυμπιακού) τόσα εξωγηπεδικά εμπόδια και αν δεν ήταν τόσο άτυχος.

Το ότι όμως ο Μαρτίνς δεν πήρε πέρσι τίτλο, ευτυχώς, δεν αποτέλεσε το βασικό κριτήριο για την διοίκηση Μαρινάκη που έκανε με ψυχραιμία την σωστή επιλογή. Δεν είναι το δέντρο αλλά το δάσος και έτσι φέτος δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό. Η πίστη που έδειξε ο Μαρινάκης στον Μαρτίνς και βεβαίως η στήριξη σε ότι ακριβώς ζήτησε για να κάνει την δουλειά του αποδείχθηκε πολύτιμη για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός που έπαιξε και φέτος εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ανέδειξε ποδοσφαιριστές, πήρε εντυπωσιακά αποτελέσματα και προκρίσεις. Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς που μέσα σε δύο σεζόν έχει αποκλείσει Μίλαν και Άρσεναλ. Έχει περάσει θριαμβευτικά στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από το δύσκολο μονοπάτι με τρεις προκριματικούς.

Έχει κυριαρχήσει απόλυτα εντός των τειχών στο πρωτάθλημα και έχει την δυνατότητα να πάει στον τελικό του κυπέλλου αν και εφόσον αρχίσουν και πάλι οι διοργανώσεις.

Όλα αυτά έχουν ένα κοινό παρανομαστή. Τον Πέδρο Μαρτίνς. Τον Πορτογάλο που δούλεψε μεθοδικά, πήρε τα ρίσκα του, στήριξε το έργο του στα δύσκολα, επέμεινε, δεν έβαλε ποτέ κανένα πάνω από την ομάδα και είδε την απόλυτη δικαίωση.

Τον Πέδρο Μαρτίνς που είναι ο Νο1 λόγος που ο Ολυμπιακός πήρε ξανά στα χέρια του τα σκήπτρα του ελληνικού ποδοσφαίρου (έχοντας τα πάντα απέναντι του με πρώτη και… καλύτερη την «εξυγίανση») και που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη με εντυπωσιακές παρουσίες.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024