Κοροναϊός – ΗΠΑ : Γνωστός επενδυτής ζητά από τον Τραμπ να «σφραγίσει» τη χώρα
Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Μπιλ Άκμαν, εδώ και καιρό έχει εκφράσει την ανησυχία του για τους κινδύνους από την εξάπλωση του κοροναϊού,
Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Μπιλ Άκμαν, ο οποίος εδώ και καιρό έχει εκφράσει την ανησυχία του για τους κινδύνους από την εξάπλωση του κοροναϊού, κάλεσε την κυβέρνηση Τραμπ να σφραγίσει τις ΗΠΑ για 30 ημέρες, δηλώνοντας ότι οι τιμές των μετοχών «θα εκτοξευτούν» αν εφαρμοστούν τέτοιου είδους περιορισμοί.
«Η μόνη απάντηση είναι να σφραγίσουμε τη χώρα για τις επόμενες 30 ημέρες και να κλείσουμε όλα τα σύνορα» υποστήριξε ο Άκμαν μέσω ανάρτησης που έκανε στο Twitter, προσθέτοντας: «Πείτε σε όλους τους Αμερικανούς ότι μας βάζετε σε ανοιξιάτικες διακοπές διαρκείας στο σπίτι με την οικογένειά μας».
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων






