Μεγαλώνει η λίστα των παικτών που είναι θετικοί στον κορωνοϊό.
Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πριν λίγο πως και πέμπτος ποδοσφαιριστής από τη Γερμανία βρέθηκε θετικός στον SARS-CoV-2.
Πρόκεται για τον αμυντικό της Χολστάιν Κίελ, Στέφαν Τέσκερ, ο οποίος είναι το πέμπτο «θύμα» του φονικού ιού στα δύο μεγάλα πρωταθλήματα του γερμανικού ποδοσφαίρου.
Η είδηση ανακοινώθηκε από την ίδια την ομάδα, ενώ όλοι οι παίκτες του συλλόγου από το Κίελο, όπως και οι συγγενείς τους, έχουν τεθεί σε καραντίνα για διάστημα 14 ημερών.
Οι άλλοι τέσσερις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό στη Γερμανία, είναι οι εξής: Τίμο Χίμπερς και Γιάνες Χορν από το Αννόβερο, Φάμπιαν Νίρνμπεργκερ από τη Νυρεμβέργη και Λούκα Κίλιαν από την Πάντερμπορν.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο ματς της Γούεστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και οι οπαδοί της Άρσεναλ τρελάθηκαν με τον Έλληνα διεθνή που «έκοψε» δυο βαθμούς από τους πολίτες
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.