Όλα έτοιμα για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία
Χωρίς προβλήματα η τελική πρόβα - Για πρώτη φορά η Τελετή Αφής θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω του κοροναϊού
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας «Τόκυο 2020» στην Αρχαία Ολυμπία.
Η πρόβα ήταν κλειστή για το κοινό λόγω των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και η Φλόγα άναψε από τις αχτίδες του ήλιου στα χέρια της Πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου και τη μουσική επιμέλεια ο συνθέτης Γιάννης Ψειμάδας.
Την πρόβα επιμελήθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ Θανάσης Βασιλειάδης που έδωσε τις τελευταίες οδηγίες, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στην κανονική Τελετή.
Η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 11:30, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Μπαχ και του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρου Καπράλου και θα είναι κλειστή για το κοινό.
- Εύκολα και γρήγορα: Τρεις διατάσεις που «ξεκλειδώνουν» μυαλό και σώμα
- Τι αλλάζει με τα πρόστιμα για όσους δεν πληρώσουν έγκαιρα τα τέλη κυκλοφορίας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: «Βλέπει» φτωχά και πλούσια έθνη;
- Μείωση 40% των νοσοκομειακών λοιμώξεων απέτρεψε 17.000 μέρες νοσηλείας επιπλοκών
- Συνταγή: Τονοσαλάτα με καστανό ρύζι, ρόδι, σταφίδα & λαχανικά
- Πόσο Τραμπ μπορεί να αντέξει η Ευρώπη;



