Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θέμα αναβολής από Γουλβς: Η UEFA περιμένει και ανησυχεί για τον θανατο στο Γουλβερχάμπτον

Θέμα αναβολής από Γουλβς: Η UEFA περιμένει και ανησυχεί για τον θανατο στο Γουλβερχάμπτον

Η Γουλβς ζήτησε ενημέρωση από την UEFA, εντός 24 ωρών η απόφαση. Συναγερμός στην UEFA για τον θάνατο άνδρα στο Γουλβερχάμπτον, από κοροναϊό! Τι ισχύει με τα υπόλοιπα παιχνίδια και με τους... Ιταλούς.

Οι διοίκηση της Γουλβς βρίσκεται σε συζητήσεις με την UEFA για πιθανή αναβολή της αναμέτρησης τους με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την «Telegraph», μετά την αποκάλυψη του μεγαλομετόχου του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι έχει προσβληθεί από κοροναϊό.

Όπως σημειώνει το αγγλικό ρεπορτάζ, αξιωματούχοι των Λύκων ανησυχούν όλο και περισσότερο για τους παράγοντα κινδύνους που μπορεί να κρύβει το ταξίδι τους για το παιχνίδι της Πέμπτης, με την αναμέτρηση να έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες.

Οι Λύκοι βρίσκονται σε διάλογο με την Uefa και έθεσαν επίσημο ερώτημα εάν συντρέχει λόγος και μπορεί να αναβληθεί το παιχνίδι. Μάλιστα, σημειώνεται ότι η πιθανή απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ενώ όπως είναι γνωστό, η αποστολή της Γουλβς έχει προγραμματιστεί να βρεθεί στην Αθήνα την Τετάρτη το απόγευμα ….

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ήδη ο Ολυμπιακός λαμβάνει τα μέτρα του για το θέμα. Όπως ενημέρωσε to10.gr ήδη οι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων περνούν από προληπτικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και το ίδιο θα γίνει και με όλους όσοι εργάζονται στον σύλλογο. Ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα να υπάρχει φορέας του ιού που θα έχει σχέση με την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται με σύνεση και σοβαρότητα με το θέμα και ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες των γιατρών, για όλα τα μέλη του συλλόγου. Και αυτό καλεί όλο τον κόσμο να κάνει.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι εάν τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι αρνητικά, λογικά δεν εάν υπάρχει κανένας λόγος να μην γίνει το παιχνίδι. Εκτός εάν η UEFA αποφασίσει να αναβάλει όλα τα παιχνίδια της. Κάτι που δεν έχει κάνει ούτε καν με τις αναμετρήσεις των ιταλικών ομάδων.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί υπό πολύ αυστηρά μέτρα. Και η παρουσία των ανθρώπων που θα δώσουν το παρών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αναμένεται να περιοριστεί στο μίνιμουμ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η UEFA εξετάζει πολύ σοβαρά και τον θάνατο άνδρα στο Γουλβερχάμπτον, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ο θάνατος του άτυχου άνδρα έγινε γνωστός σήμερα και σήμανε συναγερμό στις ποδοσφαιρικές αρχές.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024