Οι Led Zeppelin δικαιώθηκαν για το «Stairway to Heaven»
Παρότι άργησαν, εντέλει δικαιώθηκαν οι ξακουστοί «Zeppelin»
Μικρές αλλά… πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις από όλο τον κόσμο.
Την φήμη περί κακών σχέσεων μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας επιβεβαίωσε ένα στιγμιότυπο που έλαβε χώρα στην τελευταία κοινή εμφάνιση όλων των βασιλικών μελών.
Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον απέφυγε να κοιτάξει την Μέγκαν Μαργκλ, σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα ξεκινούν οι διαδικασίες αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν από το παλάτι.
Άργησαν αλλά… δικαιώθηκαν
Το δικαστήριο δικαίωσε τους «Led Zeppelin» για το τραγούδι «Stairway to Heaven». Το τραγούδι γράφτηκε το 1971 και εκκρεμούσε χρόνια μια δικαστική διαμάχη για την πατρότητά του με το συγκρότημα «Spirit».
Παρότι άργησαν, εντέλει δικαιώθηκαν οι ξακουστοί «Zeppelin».
O κορωνοϊός «ακύρωσε» τις συναυλίες της Μαντόνα
Δεν έχουν τέλος οι επιπτώσεις του κορωνοϊού. Μεταξύ των όσων επηρεάζονται είναι και ο πολιτισμός αλλά και σταρ της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής.
Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Μαντόνα, όπου αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες συναυλίες της στο Παρίσι.
- Ο χρησμός της Goldman Sachs για το 2026 – Τι βλέπει για ανάπτυξη & πληθωρισμό
- Γιατί θα «βρέξει» επενδύσεις στο real estate το 2026
- Οι ευχές του Λιονέλ Μέσι για τη νέα χρονιά (pic)
- Ο Μαμντάνι θέλει να φορολογήσει τους εκατομμυριούχους
- Ο Έλον Μασκ στο προσκήνιο: Πώς ο πλουσιότερος άντρας του πλανήτη έφερε τρόμο, γελοιότητα και χάος στο 2025
- Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]


