Μητσοτάκης για την Ημέρα της Γυναίκας : Να εργαστούμε για να εξαλειφθεί η ανισότητα
Δεν αρκεί μία ημέρα για να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες που εργάζονται σκληρά για να ανταποκριθούν σε πολλαπλούς ρόλους με επιτυχία, τονίζει στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός.
«Πρέπει να αναδείξουμε την ανισότητα που δυστυχώς υπάρχει ακόμη, και να εργαστούμε ώστε να την εξαλείψουμε», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη σημερινή Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.
«Δεν αρκεί μία ημέρα για να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες που εργάζονται σκληρά για να ανταποκριθούν σε πολλαπλούς ρόλους με επιτυχία. Μπορούμε όμως να αναδείξουμε την ανισότητα που δυστυχώς υπάρχει ακόμα και να εργαστούμε ώστε να την εξαλείψουμε», γράφει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.
- Ιράν: Το κύμα αμφισβήτησης ενισχύεται, αλλά το καθεστώς θα αντέξει, λένε αναλυτές
- Σύρος: Στήριξη σε 100 παιδιά και τις οικογένειές τους
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Αγωνία για την 16χρονη Λόρα – Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξή της στην Αθήνα
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά την θανατική ποινή για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ: «800 εκατ. από 64 δράσεις ΕΣΠΑ για ΜμΕ, μηδέν ευρώ δαπάνη – Είναι σκοπιμότητα, όχι ανικανότητα