Προσφυγικό: «Πιόνια» στη σκακιέρα του Ερντογάν οι πρόσφυγες
Όπως σημείωσε ο Ανδρέας Ρομπόπουλος, στην περιοχή δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί πρόσφυγες, όσοι ήταν τις προηγούμενες ημέρες
Στην Αδριανούπολη βρίσκεται το MEGA και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρομπόπουλος, καταγράφοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα και τις κινήσεις του προέδρου Ερντογάν.
Όπως σημείωσε ο Ανδρέας Ρομπόπουλος, στην περιοχή δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί πρόσφυγες, όσοι ήταν τις προηγούμενες ημέρες.
Την ίδια ώρα, τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας δείχνουν εικόνες από τις ειδικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα, προκειμένου να εμποδίσουν τις επαναπροωθήσεις προσφύγων προς τις τουρκικές πόλεις.
Στο μεταξύ, προκλητικές ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Σοϊλού, ο οποίος τόνισε ότι «αυτό είναι η αρχή, θα δείτε τί έχει να γίνει στη συνέχεια».
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι έχουν περάσει μέχρι στιγμής τα τουρκικά σύνορα προς την Ελλάδα, περισσότεροι από 143.000 πρόσφυγες.
- Κικίλιας: 10 ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο με 85 Έλληνες ναυτικούς – Σε διαρκή εγρήγορση το υπ. Ναυτιλίας
- Γαλλία: Δηλώνει την ετοιμότητά της να υπερασπιστεί τις «συμμαχικές» χώρες του Κόλπου – «Λάθος» η εμπλοκή της Χεζμπολάχ
- Μπραντ Πιτ: Ποιο είναι το κορίτσι που υποδύεται την κόρη του και είναι αχώριστοι στην Ύδρα
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα «ελιξίριο» ενάντια στη γήρανση
- Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για τα ζευγάρια – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς με την ΑΕΚ: «Αδικηθήκαμε κατάφωρα»

