Προσφυγικό: «Πιόνια» στη σκακιέρα του Ερντογάν οι πρόσφυγες
Όπως σημείωσε ο Ανδρέας Ρομπόπουλος, στην περιοχή δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί πρόσφυγες, όσοι ήταν τις προηγούμενες ημέρες
Στην Αδριανούπολη βρίσκεται το MEGA και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρομπόπουλος, καταγράφοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα και τις κινήσεις του προέδρου Ερντογάν.
Όπως σημείωσε ο Ανδρέας Ρομπόπουλος, στην περιοχή δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί πρόσφυγες, όσοι ήταν τις προηγούμενες ημέρες.
Την ίδια ώρα, τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας δείχνουν εικόνες από τις ειδικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα, προκειμένου να εμποδίσουν τις επαναπροωθήσεις προσφύγων προς τις τουρκικές πόλεις.
Στο μεταξύ, προκλητικές ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Σοϊλού, ο οποίος τόνισε ότι «αυτό είναι η αρχή, θα δείτε τί έχει να γίνει στη συνέχεια».
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι έχουν περάσει μέχρι στιγμής τα τουρκικά σύνορα προς την Ελλάδα, περισσότεροι από 143.000 πρόσφυγες.
- Καιρός: Έρχονται χιόνια στην Πάρνηθα – Τα δύο σενάρια για την Πρωτοχρονιά
- Ο θρύλος του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει στα ρινγκ! (vids)
- Συνελήφθη 36χρονος στο κέντρο της Αθήνας – Επιχείρησε να τραβήξει όπλο με σφαίρα στη θαλάμη
- «Ebenezer: A Christmas Carol»: Ποιοι ηθοποιοί θα βρεθούν δίπλα στον Τζόνι Ντεπ
- Ο Κώστας Παπανικολάου… ξεμπλόκαρε τον Μπαρτζώκα σε κρίσιμο τάιμ άουτ (vid)
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το 1/3 του Κιέβου μετά τις ρωσικές επιθέσεις – 320.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα