Ενημερωτικά φυλλάδια στα φαρμακεία για τον κοροναϊό – Είδος προς εξαφάνιση οι μάσκες
Τα δισέλιδα αυτά έντυπα θα περιέχουν πληροφορίες για τα συμπτώματα και οδηγίες πρόληψης του κοροναϊού
Από τη Δευτέρα, σε όλα τα φαρμακεία της χώρας θα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια για τον κοροναϊού.
Όπως είπε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Αποστόλης Βαλτάς, θα διανεμηθούν 500.000 φυλλάδια σε όλα τα φαρμακεία της χώρας.
Τα δισέλιδα αυτά έντυπα θα περιέχουν πληροφορίες για τα συμπτώματα και οδηγίες πρόληψης του κοροναϊού.
Ο κ. Βαλτάς σημείωσε ότι είναι αυξημένη η ζήτηση σε μάσκες και αντισηπτικά, ενώ ειδικά στις μάσκες υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.
Τόνισε για άλλη μία φορά ότι μόνο οι ασθενείς πρέπει να παίρνουν μάσκες, ενώ πρόσθεσε ότι οι φαρμακοποιοί με τις συμβουλές και τις ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχουν καθησυχάζουν τον πανικό του κόσμου.
Τέλος, ανέφερε ότι τα μαντηλάκια πρέπει να έχουν ποσοστό αλκοόλης πάνω από 20 – 30% για να είναι αποτελεσματικά.
- Ο Χρήστος Πολίτης στήριζε οικονομικά άπορους ηθοποιούς, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
- Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την επίθεση στη Συρία με βίντεο
- Το respect του ΛεΜπρόν στην «υπόκλιση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον»
- Ανδρουλάκης σε αγρότες: Διάλογος πρέπει να γίνει αλλά με ειλικρίνεια και αποτελέσματα. Όχι νέα κοροϊδία
- Κέρκεζ: «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Ολυμπιακός, κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής του»
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες


