Γνωστό έγινε το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών των play off της Super League.
Τα δυο μεγάλα ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (15/3) έχουν κοινή ώρα έναρξης 19:30, ενώ την ίδια ώρα αλλά μια ημέρα νωρίτερα (14/3) διεξάγεται η αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Όσον αφορά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των play off, το Σάββατο (21/3) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (21/3, 19:30), ενώ την επομένη διεξάγονται οι αναμετρήσεις ΟΦΗ – ΑΕΚ (22/3, 17.15) και Ολυμπιακός – Άρης (22/3, 19:30).
Αναλυτικά το πρόγραμμα των δυο πρώτων αγωνιστικών:
Ο Λεβαδειακός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (19/1, 18:00) και θα επιδιώξει το «διπλό» για να ξεφύγει στο +9 από τον Παναθηναϊκό – Για την επιστροφή στις νίκες θα «μονομαχήσουν» Βόλος και Ατρόμητος (20:00).
«Βόμβα» από δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας της Euroleague για το καλοκαίρι.