Ο Θ. Σκυλακάκης στο MEGA για τον κοροναϊό και την ελληνική οικονομία
Ο υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης ανέλυσε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης
Ο υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης ανέλυσε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Ο κ. Σκυλακάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο κοροναϊός στην ελληνική οικονομία, τις πιέσεις που δέχθηκε το ελληνικό χρηματιστήριο από την εξάπλωση του ιού στην Ιταλία και στην πορεία της ελληνικής οικονομίας.
«Είναι πολύ μικρή η επιπλέον δαπάνη για τον ιό αυτή τη στιγμή. Αλλά σε αυτό το φαινόμενο μπορεί να πας σε δύο δρόμους. Είτε να ελεγχθεί διεθνώς είτε να μην ελεγχθεί. Δεν υπάρχει μείζον αλλαγή κυβερνητικής πολιτικής με όσα γνωρίζουμε και όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα» σημείωσε.
Δεν είναι θέμα πόσο «οχυρωμένη» είναι η ελληνική οικονομία, τόνισε ενώ για την μεγαλύτερη πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου έναντι του ιταλικού, υποστήριξε ότι «εμείς βρισκόμαστε σε μία φάση δυναμικής ανάκαμψης, και πάντα μια ανάκαμψη είναι πιο ευάλωτη από τη στασιμότητα».
Ακόμα, ο υφυπουργός επισήμανε ότι «κάθε φορά η κυβέρνηση θα λαμβάνει τα μέτρα που είναι αναγκαία. Προετοιμαζόμαστε. Αν υπάρχει βαριά εξέλιξη, αλλάζουν και οι κανόνες με τους οποίους κινούμαστε».
- Ερντογάν: Πόλεμος επιβίωσης για Νετανιάχου, αλλά το κόστος το επωμίζονται 8 δισ. άνθρωποι
- LIVE: Ολυμπιακός – Μπρέσια
- Ρίτα Αντωνοπούλου: Τι λέει για το νέο δίσκο της που υπογράφει τους στίχους και τον Θάνο Μικρούτσικο
- Νέα δήλωση Ντίλιαν στο Mega: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους στόχους
- ΠΑΟΚ: Την επόμενη εβδομάδα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Οι χώρες του Κόλπου εξετάζουν στρατιωτική εμπλοκή στον πόλεμο κατά του Ιράν – Ίσως μετέχουν ήδη…

