Ο «χρυσός» Λευτέρης Πετρούνιας μιλά στο MEGA
Μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία του, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην εκπομπή Mega Sports Weekend.
Μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία του, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην εκπομπή Mega Sports Weekend.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επέστρεψα μετά από ενάμιση δύσκολο χρόνο στις νίκες. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Έχω δουλέψει πολύ καιρό και έχω σχεδόν επιστρέψει σε αυτό που ήμουν πριν» δήλώσε ο Έλληνας πρωταθλητής στην αθλητική εκπομπή του MEGA, λίγη ώρα μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία του.
«Κάθε προπόνηση για μένα είναι δημιουργία. Κάθε μέρα γίνομαι καλύτερος. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος που δύο συνεχόμενες μέρες πήραμε ένα βαθμό πάνω το 2015.Προχωράμε δυνατά. Με μια καλύτερη προσγείωση, θα ανέβει κι άλλο ο βαθμός» συμπλήρωσε ο «χρυσός» Πετρούνιας της Ελλάδας.
- Κακοκαιρία: Μεγάλα προβλήματα σε Κρήτη και Χίο – Κατολισθήσεις, πλημμύρες και απεγκλωβισμοί κατοίκων
- «Marca»: «Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague…»
- Δημοπρατήθηκε το αντιπλημμυρικό έργο του ρέματος Σαπφούς
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Βιμ Βέντερς: «Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι με πολιτικό τρόπο»
