Πάνκεϊκ με 2 υλικά
Μία μπανάνα και 2 αυγά αρκούν γι’ αυτό το πλούσιο σε πρωτεΐνη μικρογεύμα που μας γεμίζει ενέργεια.
Spotlight
- Ξεκίνησαν οι αποχές των μαθητών εξαιτίας των συγχωνεύσεων τμημάτων στα σχολεία
- Ξανανοίγει για χάρη της Microsoft το εργοστάσιο του χειρότερου πυρηνικού ατυχήματος στην αμερικανική ιστορία
- Εγκλωβισμένοι στα πατρικά τους οι νέοι – «Θηλιά» το υψηλό κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια
- Στη Βουλή η αποκάλυψη του in για τους ελαιοπαραγωγούς – Η ερώτηση Χαρίτση και η απάντηση Τσιάρα
Προετοιμασία 5΄, Μαγείρεμα 15΄
Υλικά (για 1 μερίδα)
1 μεγάλη ώριμη (150 γρ.) μπανάνα
2 αυγά
1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. λάδι καρύδας (προαιρετικά για τηγάνισμα)
Διαδικασία
Σε ένα βαθύ πιάτο λιώνουμε πολύ καλά τη μπανάνα με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τα 2 αυγά και χτυπάμε καλά με έναν αυγοδάρτη ή στο μούλτι, μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σε πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι και με ελάχιστο λάδι (1 κουτ. γλυκού για όλες τις τηγανίτες) ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα. Ψήνουμε για λίγα λεπτά σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις