Κοροναϊός: Στο «Σωτηρία» ο Κικίλιας για τους δύο Έλληνες σε καραντίνα
Μέσω ενδοεπικοινωνίας μίλησε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με τους δύο Έλληνες που επαναπατρίστηκαν από την Κίνα και παραμένουν για παρακολούθηση στο νοσοκομείο «Σωτηρία»
Τους δύο Έληνες οι οποίοι επαναπατρίσθηκαν πολύ πρόσφατα από την Κίνα, το επίκεντρο της επιδημίας του νέου κοροναϊού, και παραμένουν προληπτικά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου της Αθήνας «Σωτηρία» επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Στη συνέχεια, ανήρτησε το εξής σχετικό σχόλιό του στο Twitter:
«Επισκέφτηκα το νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία» και μίλησα μέσω ενδοεπικοινωνίας, με τους δύο Έλληνες που επαναπατρίστηκαν την περασμένη Κυριακή από την Κίνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν».
Επισκέφτηκα το νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία» και μίλησα μέσω ενδοεπικοινωνίας, με τους δύο Έλληνες που επαναπατρίστηκαν την περασμένη Κυριακή από την Κίνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν. #COVID19pic.twitter.com/LP8ijKXVhQ
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.