ΗΠΑ : Έκαναν δώρο αλλαγή ονόματος σε τρανς συμμαθητή τους
Το πιο όμορφο ενηλικίωσης έλαβε από τους φίλους και τις φίλες του ένας τρανς μαθητής στο Τέξας.
Ένας τρανς μαθητής από το Τέξας των ΗΠΑ πήρε το πιο γλυκό δώρο για τα 18α γενέθλιά του από τους συμμαθητές του.
Ο Άντι Μπερνάμπε (Andi Bernabe) ανυποψίαστος μπήκε στην αίθουσα της χορωδίας, όπου τον περίμεναν μαζεμένα τα παιδιά της τάξης του, για τα του κάνουν έκπληξη και να του πουν τα “Χρόνια Πολλά” για τα γενέθλιά του.
Του είπαν όλο το τραγούδι, όμως, τον περίμενε ακόμη μία έκπληξη.
“Από τη στιγμή που είσαι πια ενήλικας, μαζέψαμε αρκετά χρήματα, ώστε να αλλάξεις το όνομά σου” είπε μία από τις φίλες του, δίνοντάς του έναν φάκελο και ένα πιστοποιητικό.
Ο Άντριου μένει με το στόμα ανοιχτό και πέφτει στο πάτωμα, κλαίγοντας από συγκίνηση.
Δείτε το στιγμιότυπο:
Το σκηνικό καταγράφτηκε σε βίντεο στο Tik Tok και διαδόθηκε στη συνέχεια στο Twitter, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 540.000 likes.
https://twitter.com/komahina__/status/1225958904993062912
Ο μαθητής του καλλιτεχνικού σχολείου Grand Prairie Fine Arts Academy στο Τέξας δήλωσε στο PinkNews ότι η έκπληξη σχεδιαζόταν εδώ και έναν μήνα, τόσο καλά και με απόλυτη εχεμύθεια, που δεν είχε καταλάβει τίποτα.
Στο “κόλπο” ήταν τόσο τα παιδιά της τάξης του, όσο και οι καθηγήτριες και οι καθηγητές του.
Ο Άντι είπε στο Yahoo Lifestyle: «Ένιωσα τόσο χαρούμενος, πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Οι φίλοι μου είναι πραγματικά φανταστικοί. Με στηρίζουν από την πρώτη μέρα».
Δήλωσε ακόμη ότι: “Το σύνολο των εκπαιδευτικών μου και των συμμαθητριών/τών μου ήταν τόσο υποστηρικτικές/οι από τότε που έκανα το coming out μου πριν από δύο χρόνια.”
Τα χρήματα θα καλύψουν τα δικαστικά έξοδα και τα παράβολα, καθώς και το κόστος επανέκδοσης εκ νέου εγγράφων, όπως το διαβατήριο και το δίπλωμα οδήγησης.
- Ισαίος: Η γέφυρα μεταξύ Λυσία και Δημοσθένη
- Κάτω Αχαΐα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι νεαρό με αεροβόλο όπλο
- Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Jurassic Park»
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Προβλήματα και στην Αττική Οδό
- Ανάλυση δεδομένων: Η ζέστη σκοτώνει κατά μέσο όρο ένα άτομο το λεπτό σε όλο τον κόσμο
- Ο Κρίστοφερ Νόλαν εκθειάζει τα «Obsession» και «Backrooms»
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Νέα αιματηρή σύγκρουση στο βόρειο Μάλι: Δεκάδες νεκροί στις συγκρούσεις στρατού και τζιχαντιστών στο Σαχέλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442