Ο Μίκαελ Ένινγκ θα κάνει δοκιμές στη σημερινή προπόνηση σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Ο γερμανός τεχνικός φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα.
Ο Ρόουζ θα εκτίσει στον αγώνα στο Αγρίνιο τη μια αγωνιστική της ποινής του και η απουσία του αφήνει κενό στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.
Τη θέση διεκδικούν οι Σόουζα και Σούντγκρεν, με τον Πορτογάλο να έχει προβάδισμα, καθώς ο συμπαίκτης του ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες.
Ακόμα, σε ό,τι αφορά τη θέση πίσω από τον Ντουρμισάι, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, υποψήφιοι είναι οι Λάρσον και Ντιγκινί, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση του Μανσίνι.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).