«Αδειασμα» Τσακαλώτου στον ΣΥΡΙΖΑ για την πίτα Bορίδη: Δεν πρέπει να κάνουμε έτσι αντιπολίτευση
«Αστοχη» χαρακτήρισε την αντιπολίτευση που επέλεξε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη για τη βασιλόπιτα των 12.000 ευρώ.
«Αστοχη» χαρακτήρισε την αντιπολίτευση που επέλεξε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη για τη βασιλόπιτα των 12.000 ευρώ.
Σύμφωνα με ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, που αποκάλυψε το ραδιόφωνο Παραπολιτικά, ο πρώην υπουργός αναφέρει: «Διαβάζω αυτές τις ημέρες για τη βασιλόπιτα 12.000 € του κυρίου Βορίδη. Πρέπει να σας πω, δεν είμαι πρόεδρος του fan club του κ Βορίδη, ούτε καν μέλος αυτού του fan club, αλλά είναι αυτό το κυρίαρχο ζήτημα;
Κάνεις ένα αφήγημα για την Αριστερά όταν αυτό το έχει ψηλά στην ατζέντα στη δοσολογία που μας λένε όλοι ότι δεν κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση… Να συζητήσουμε το τι σημαίνει σκληρή αντιπολίτευση;
Χρειάζεται συζήτηση…» σχολιάζει ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία διάθεση να υποστηρίξει τον κ. Βορίδη αλλά θεωρεί τελείως άστοχη την αντιπολίτευση για το συγκεκριμένο γεγονός.
Μάλιστα ο κ Τσακαλώτος στην ίδια ομιλία του σε κομματική εκδήλωση συμπληρώνει πως: «σίγουρα πρέπει να υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση, μια δοσολογία κριτικής και το όραμα που δίνεις, που θέλεις να πας τη χώρα, τι όραμα έχεις για τα μεσαία στρώματα και για τη νεολαία.
Αυτό είναι μια υποκειμενική συνθήκη που εμείς πρέπει να αποφασίσουμε πως θα πάμε για τη δεύτερη φορά Αριστερά…» κάνοντας ξεκάθαρο πως διαφωνεί όχι μόνο με τον πόλεμο προς το πρόσωπο του Μάκη Βορίδη αλλά με τη συνολικότερη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ουσιαστική αντιπολίτευση και… απώτερο σκοπό τη δεύτερη φορά Αριστερά.
- Νετανιάχου: Δήλωσε ότι θα συναντηθεί με τον Τραμπ μέσα στον Δεκέμβριο – Η προειδοποίηση των μεσολαβητών
- «Αιμορραγεί» άνισα η Ευρώπη – Η μάχη για πραγματική δικαιοσύνη στην έμμηνο ρύση παρέμεινε ανοιχτή και το 2025
- Βίκτορ Γουεμπανιάμα: Κι αν δεν τα καταφέρει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε βδομάδα ο Μητσοτάκης είναι όλο και πιο μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών
- Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος που έβγαλε μαχαίρι σε 12χρονα κορίτσια για τους κλέψει το κινητό
- Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας παίρνει διαζύγιο από την επιστήμη – Χωρίς εμβόλιο για την ηπατίτιδα τα βρέφη


