Άρης: Κανένα πρόβλημα με Ντουρμισάι
Οι κίτρινοι δεν κινδυνεύουν να χάσουν στα χαρτιά κάποιο από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε ο 23χρονος επιθετικός
Ο Φιορίν Ντουρμισάι έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στην αναμέτρηση κυπέλλου με τη Ξάνθη στα Πηγάδια.
Ο Άρης, πάντως, δεν κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά κανένα από τα δυο αυτά παιχνίδια, καθώς το δελτίο του ποδοσφαιριστή είχε εκδοθεί κανονικά από την ΕΠΟ.
Ακόμα θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά την απαγόρευση μεταγραφών που είχε επιβληθεί στους κίτρινους, οι αντίπαλοι είχαν δικαίωμα κατάθεσης ένστασης εντός 48 ωρών από τη λήξη των αγώνων.
- Κατάσκοποι στις ζωές των άλλων – Χιλιάδες εργάτες της AI χτενίζουν το Διαδίκτυο για τα προσωπικά σας δεδομένα
- Πώς γιόρτασαν οι Αιθίοπες της Αθήνας την Ανάσταση – Τύμπανα, χορός και μυστήριο
- «Οι Αμερικανοί σε λίγο θα νοσταλγούν τη βενζίνη στα 4 δολ. το γαλόνι» λέει το Ιράν
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση


