Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ γίνονται πτήσεις από drone.
Σημειώνεται, ότι ανάλογη αστυνομική επιχείρηση έγινε και χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, στο πλαίσιο των δράσεων για την πάταξη της εγκληγματικότητας.
«Οι επιχειρήσεις αυτές θα γίνονται συνεχώς για τη δραστική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες», τόνισαν πριν από λίγο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.