Βασίλης Σπανούλης : Έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή των σκόρερ της Ευρωλίγκας
Το ραντεβού με την ιστορία για τον ηγέτη του Ολυμπιακού όλο και πλησιάζει και στο ματς της Βαρκελώνης είναι ικανός να προσπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος θα τον παρακολουθήσει από κοντά.
Τι πιο ιδανικό; Ο πρώτος να παραδίδει τον θρόνο του στον διάδοχό του, την ώρα που αυτός ξεπερνάει το ρεκόρ του και ουσιαστικά τον… ρίχνει από την κορυφή.
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας θρύλος της Ευρωλίγκας. Το βράδυ της Παρασκευής αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
Και η μοίρα τα έφερε έτσι, που μπροστά στα μάτια του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, είναι ικανός να τον προσπεράσει στην λίστα των σκόρερ της Ευρωλίγκας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.