Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτοκτονία» του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, τεσσάρα ο Πλατανιάς

«Αυτοκτονία» του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, τεσσάρα ο Πλατανιάς

Άξιος της μοίρας του ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να ηττηθεί με σκορ 2-1 από την ΑΕ Καραϊσκάκης στη Ριζούπολη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή. Τεσσάρες για Πλατανιά και Απόλλωνα Λάρισας.

Άξιος της μοίρας του ο Απόλλων Σμύρνης καθώς η Ελαφρά Ταξιαρχία ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕ Καραϊσκάκης στη Ριζούπολη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή.

Τεσσάρες για Πλατανιά και Απόλλωνα Λάρισας.

Ο αήττητος Απόλλων Σμύρνης υποδέχθηκε την ΑΕ Καραϊσκάκης στο «Γ. Καμάρας» με σκοπό να πετύχει άλλη μία νίκη στον δρόμο της επιστροφής στη Super League 1.

Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν άλλα σχέδια, αιφνιδίασαν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και πήραν μια νίκη από «χρυσάφι» με σκορ 2-1, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Πρώτη ήττα και μάλιστα εντός έδρας για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που είχε δεχτεί μόλις ένα γκολ σε ολόκληρο πρωτάθλημα και κατάφερε να δεχθεί δύο από τους άριστους τακτικά Αρτινούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Λεωνίδα Κυβελίδη να σκοράρει με λόμπα εκτός περιοχής, πιάνοντας απροετοίμαστο τον Χουάντερσον (ήταν εκτός εστίας). Ο Απόλλων δυσκολευόταν να απειλήσει και παραλίγο να δεχτεί και δεύτερο τέρμα, με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη να πηγαίνει δίκαια στα αποδυτήρια, προηγούμενη με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέτυχε τη γρήγορη ισοφάριση με την κεφαλιά του Λαρέα στο 48′, γράφοντας το 1-1. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν στη συνέχεια στα καρέ του τον Καραϊσκάκη, αλλά το γκολ ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα από τον Παναγιώτου για το 1-2.

Ο Απόλλων δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει και παρά τις ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους 2-1, με το φινάλε να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν έντονα.

Απόλλων Σμύρνης (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Βάρκας, Βιτλής, Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός (71′ Παρτάλης), Μπλάζιτς, Παυλίδης (46′ Βουό), Καραγκούνης (31′ Μπαστιάνος), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Γιαννιώτης, Χατζηστραβός, Καπίας, Κούστα, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Κυβελίδης.

Στα άλλα παιχνίδια ο Πλατανιάς επικράτησε με το «ευρύ» 4-0 της Κέρκυρας και έφτασε τους 13 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση. Εύκολο μεσημέρι και για τον Απόλλωνα Λάρισας που νίκησε 4-0 τον κακό Απόλλωνα Πόντου και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Παρασκευή (6/12)
Λεβαδειακός – Εργοτέλης 1-0
(31′ Ιωαννίδης)

Κυριακή (8/12)

Πλατανιάς – Κέρκυρα 4-0

Απόλλων Σμύρνης – Α.Ε. Καραϊσκάκης 1-2

Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 4-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Δόξα Δράμας (17:30 – ΕΡΤ Sports)

Δευτέρα (9/12)
Παναχαϊκή – Χανιά (17:00 – ΕΡΤ Sports)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:

Παρασκευή 13/12
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Σάββατο 14/12
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης (15:00)

Κυριακή 15/12
Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Σμύρνης (14:45)
Κέρκυρα-Πλατανιάς (15:00)
Απόλλων Πόντου-Παναχαϊκή

Δευτέρα 16/12
Χανιά-Λεβαδειακός (16:00)

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024