Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φλερτάρουν όταν είναι σε σχέση

Ζώδια: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φλερτάρουν όταν είναι σε σχέση

Να εμπιστεύεστε αυτά τα ζώδια αλλά μη σας κάνει εντύπωση αν φλερτάρουν

Δε λέμε βέβαια ποια θα κάνουν απιστία, αλλά ποια θα φλερτάρουν. Το απλό φλερτ μπορεί να οδηγήσει και στην απιστία. Αυτά τα ζώδια όμως δεν έχουν στόχο να κάνουν κάτι τέτοιο στον σύντροφό τους. Αν ήθελαν ευκαιρίες έχουν και θα το έκαναν.

Δίδυμοι

Ε δε θα φλερτάρουν σε πολύ ακραίο σημείο. Θα ρίξουν ένα χαμόγελο όμως, θα κοιτάξουν για κάποια ώρα μέχρι να πάρουν την ανταπόκριση ότι το είδανε. Επίσης τους αρέσει να παίρνουν επιβεβαίωση από τους άλλους και για αυτό πολλές φορές φλερτάρουν. Οι Δίδυμοι είναι αναλόγως και τη διάθεση που έχουν. Είτε όμως τα πάνε άψογα, είτε μέτρια με τη σχέση τους, για αυτούς πάντα υπάρχει χρόνος για να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι το σωστό από πολλές απόψεις. Είναι πολύ διακριτικοί ωστόσο με αποτέλεσμα το ταίρι τους να μην καταλαβαίνει πότε το κάνουν.

Λέων

Εντάξει αυτό έλειπε ο Λέων να μη φλερτάρει. Έχει τέτοια αυτοπεποίθηση που για αυτόν αποτελεί συναισθηματικό «μπότοξ». Είναι κάτι εντελώς απλό για αυτόν και δεν είναι ότι το κάνει για να το προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Του αρέσει να ξέρει ότι αρέσει. Να τον βλέπουν και να τον θαυμάζουν. Εν ολίγοις δε θέλει να περνάει απαρατήρητος γιατί δεν έχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Όταν φλερτάρει δεν έχει θέμα να το κάνει εντελώς αδιάκριτα με αποτέλεσμα να γίνεται και αντιληπτός από τον σύντροφό του. Δεν έχει κάποιο «κόμπλεξ» να το κρύψει. Παρ’ ολα αυτά δε θα ήθελε να φλερτάρεις και εσύ.

Καρκίνος

Είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όταν όμως νιώσει πως ο σύντροφός του αδιαφορεί και δεν του δίνει όλη την προσοχή που θέλει, φλερτάρει. Ουσιαστικά ο Καρκίνος φλερτάρει καθαρά και μόνο από ανασφάλεια για να συμπληρώσει τα συναισθηματικά κενά που νιώθει. Τέτοια κενά του τα δημιουργεί είτε ό σύντροφός του, είτε ο ίδιος στον εαυτό του. Φλερτάρει αρκετά αδιάκριτα και δεν έχει φυσικά τη θέληση να πάει και να μιλήσει σε κάποιον. Μόνο που θα κερδίσει ένα βλέμμα και ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να νιώσει χαρούμενος. Το φλερτ του είναι εντελώς φιλικό πάντως.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024