
Προανακριτική για Novarits: Δ. Χατζησωκράτης και Κ. Καραγκούνης αναλύουν στο One Channel
Στην εκπομπή One Direct μίλησαν ο βουλευτής ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης και το μέλος συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Χατζησωκράτης όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους σχετικά με το ζήτημα της υπόθεσης Novartis και τις καταθέσεις των έως τώρα μαρτύρων.
Στην εκπομπή One Direct μίλησαν ο βουλευτής ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης και το μέλος συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Χατζησωκράτης όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους σχετικά με το ζήτημα της υπόθεσης Novartis και τις καταθέσεις των έως τώρα μαρτύρων.
Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη, η επιτροπή δεν έμεινε ικανοποιημένη από την κατάθεση του πρώην υπευθύνου επικοινωνίας της Novartis, Φιλίστορα Δεστεμπασίδη, καθώς ο μάρτυρας δεν προέβη σε καμία απάντηση. Τη στάση του αυτή, θα την αξιολογήσει η επιτροπή αναλόγως και θα προχωρήσει στις ανάλογες νομικές ενέργειες.
Από την πλευρά του ο κ. Χατζησωκράτης φάνηκε απορημένος σχετικά με τη λειτουργία της επιτροπής ισχυριζόμενος ότι έχει επέλθει μετάλλαξη και μεταστροφή της συζήτησης από το σκάνδαλο Novartis σε παραπλήσια θέματα.
Στο σημείο αυτό, ο κ. Καραγκούνης διαβεβαίωσε τον κ. Χατζησωκράτη πως υπήρξε κοινή βούληση όλων των κομμάτων για την εξέταση των συγκεκριμένων μαρτύρων και πως η λογική είναι να εξακριβώσουν πλήρως την αλήθεια και να την αναζητήσουν μέχρι τέλους.
Πηγή: onetv.gr
- Miami Vice: Η αλήθεια κρύβεται στα παστέλ κοστούμια των 80s – Η σειρά που έκανε κουλ τους ντετέκτιβ
- Ο αριθμός των ανθρώπων με ακρωτηριασμούς θα αυξηθεί στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ εμποδίζει την παροχή βοήθειας
- Gazzetta dello Sport: «Ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας ο Γκουαρντιόλα»
- Δίκη για έκρηξη στους Αμπελόκηπους: 19 και 8 χρόνια κάθειρξη στις δύο γυναίκες – Αθωώθηκε ο Ρωμανός
- Το ποσοστό δημοφιλίας του Πούτιν πέφτει στο χαμηλότερο επίπεδο από πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Παναθηναϊκός: Το κακό για τον Μπενίτεθ ετοιμάζεται να τριτώσει


