Βουγιούκας: «Με τον Πιτίνο θα σουτάρουμε όλοι!»
Ο Ίαν Βουγιούκας λίγο μετά τις δύο εύστοχες προσπάθειες σε σουτ τριών πόντων απέναντι στον Ηρακλή, τόνισε ότι όλοι στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να μπουν σε ρυθμούς Ρικ Πιτίνο.
Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στον Ηρακλή (130-81), κάνοντας το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ πόντων στην ιστορία του.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σέντερ των «πράσινων», που ευστόχησε σε δύο σουτ από τα 6,75 δήλωσε με χιούμορ ότι δεν είχε άγχος και ότι πλέον με τον Ρικ Πιτίνο θα σουτάρουν όλοι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν νομίζω να σουτάρω και με την Μπασκόνια. Τώρα είχα ελεύθερα σουτ, σούταρα χωρίς άγχος. Όλα μια χαρά. Γενικά θεωρώ πως δεν είμαι αθλητικός, αλλά έχω καλή τεχνική κατάρτιση. Μπορώ να σουτάρω.
Ξάφνιασα και τον κόσμο με τα τρίποντα. Από αύριο ο Πιτίνο θα μας έχει όλους να σουτάρουμε τρίποντα, θα είμαι πιο έτοιμος λοιπόν».
- Γιατί η Δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από ακραία φαινόμενα – Η επιστημονική εξήγηση
- Στα λευκά ντύθηκε η Νέα Υόρκη – Ίσως η ισχυρότερη χιονοθύελλα της τελευταίας δεκαετίας
- «Πετάει» για Γερμανία ο Ολυμπιακός (pics)
- Συντάξεις: Πότε θα δουν τα χρήματα οι δικαιούχοι
- Πάνοπλος ο Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν (pic)
- Η «μαύρη» Κυριακή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του Marty Supreme: Οι ήττες τους στα φετινά BAFTA έγραψαν ιστορία


