Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουζμίνσκας : Μία που ήρθε, μία που... φεύγει

Κουζμίνσκας : Μία που ήρθε, μία που… φεύγει

Ο Λιθουανός παίκτης αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό. Ο Κουζμίνσκας δεν πρόσφερε το παραμικρό, παρότι ήταν η πιο… σίγουρη από τις μεταγραφές

Αν ήταν οι… μέρες Ιωαννίδη, ο μισός οργανισμός του Ολυμπιακού θα έψαχνε να βρει τον… γκαντέμη, θα αναζητούσε τρόπους να σπάσει την κατάρα.

Γιατί, εντάξει, να μην βγουν ρίσκα όπως αυτό του Μπάλντγουιν, ή του Χαπ, αλλά δύο χρόνια τώρα οι «ερυθρόλευκοι» την πατάνε από παίκτες που είναι… παιγμένοι στην Ευρωλίγκα, που έχουν… όνομα, που περιμένεις ότι θα μπουν και με το «καλησπέρα» αν δεν κάνουν τη διαφορά, θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Από τον Τιλί στον Τουπάν και στον Τίμα, και τώρα στον Κουζμίνσκας, κανείς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Ο Λιθουανός είναι στην πόρτα της εξόδου. Έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που θα επιστρέψει στη 12άδα ο Παπανικολάου, ο Κουζμίνσκας δεν χωράει. Εδώ δεν έπαιξε χθες, που ήταν εκτός ο Έλληνας διεθνής.

Με συμμετοχή σε έξι ματς, 35 πόντους στο ενεργητικό του (3/11 τρίποντα, 10/19 δίποντα, 6/10 βολές), 13 (8-5) ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη, πιο παραγωγικό παιχνίδι αυτό κόντρα στη Βαλένθια (13 πόντοι), ο Μιντάουγκας θα μπει στη λίστα εκείνων που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Υπό διαφορετικές συνθήκες ίσως και να μπορούσε να προσφέρει, όμως ο Ολυμπιακός που δεν έχει αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να έχει παίκτες, οι οποίοι θα είναι στις παρυφές της 12άδας, γιατί απλά τους… καίει.

Ο Κουζμίνσκας είναι σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει, όμως γνωρίζει κι ο ίδιος ότι η παρουσία του στο ρόστερ, από τη στιγμή που δεν παίζει, δεν βοηθά ούτε τον ίδιο, ούτε τον Ολυμπιακό.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024