Τζένη Μπαλατσινού : Το δώρο που πήρε από τις κόρες της
Η Τζένη Μπαλατσινού γιόρτασε τα γενέθλιά της και τα δώρα δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτήν την περίσταση!
Η Τζένη Μπαλατσινού γιόρτασε τα γενέθλιά της, το Σάββατο που μας πέρασε.
Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε, όπως ήταν φυσικό, να περάσει την «δική» της ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους φίλους όπως και την οικογένειά της!
Το όμορφο δώρο
Οι κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, που βρίσκονται μακρυά και συγκεκριμένα στην Αμερική, κατάφεραν να «εκμηδενίσουν» την χιλιομετρική τους απόσταση, με τον πιο τρυφερό και απλό τρόπο!
Η Αμαλία τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Καλιφόρνια καθώς εργάζεται εκεί ενώ η Αλεξάνδρα σπουδάζει στην Νέα Υόρκη.
Το συγκινητικό μήνυμα
Συγκεκριμένα η Αμαλία και η Αλεξάνδρα έστειλαν στην αγαπημένη τους μητέρα, Τζένη Μπαλατσινού, μία υπέροχη ανθοδέσμη, με τα αγαπημένα της λουλούδια ενώ το σημείωμα που τα συνόδευε ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό!
«Χρόνια πολλά superwoman mummy. Σε αγαπάμε περισσότερο από ότι τα λόγια μπορούν να περιγράψουν! Είσαι μια υπέροχη γυναίκα με πολύ μεγάλη καρδιά και ελπίζουμε μια μέρα να σου μοιάσουμε. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί! Σε αγαπάμε τόσο πολύ! Τα παιδιά σου Αμυ, Αλεξ, Μαξ!» έγραψαν χαρακτηριστικά.
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Αιφνίδιος θάνατος 3χρονου αγοριού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας



