
Τζουντ Λο : The New Pope
Ολοι θέλουν να δουν τον πάπα… Τζουντ Λο. Το BHMAgazino τον συνάντησε στα γυρίσματα της σειράς «The New Pope» στην Τσινετσιτά.
Ο Τζουντ Λο δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του που κλήθηκε να παίξει και πάλι τον Λένι Μπελάρντο, όπως ονομάζεται ο ήρωάς του στο «Young Poρe» και στην πολυαναμενόμενη συνέχειά του με τίτλο «The New Pope».
«Το ενδιαφέρον με αυτόν τον ήρωα είναι ότι στην ουσία πρόκειται για… δύο ήρωες, εκείνον της πρώτης σειράς και εκείνον της δεύτερης, που ακριβώς λόγω της ασθένειάς του αποδεικνύεται πολύ διαφορετικός.
Οποιονδήποτε ηθοποιό και αν ρωτήσετε θα σας πει ότι θέλει τις εναλλαγές σε όποιον χαρακτήρα και αν υποδύεται και ο δεύτερος κύκλος της σειράς μού πρόσφερε αυτό ακριβώς το πράγμα. Και νομίζω ότι αυτές ακριβώς οι αντιφάσεις του είναι που ορίζουν τον πραγματικό χαρακτήρα του Λένι Μπελάρντο».
Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» o Γιάννης Ζουμπουλάκης μάς μεταφέρει στην Αιώνια πόλη και στα στούντιο της Τσινετσιτά όπου συνάντησε τον αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή της σειράς του Πάολο Σορεντίνο «The New Pope», η οποία θα προβάλλεται από τις αρχές του 2020.
Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Ελεγχόμενη έκρηξη μεγάλης ισχύος προκάλεσε σύγχυση στο Ισραήλ [βίντεο]
- Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν στην Τεχεράνη «για να διευκολύνει» τις συνομιλίες μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
- Η εργασία αλλάζει με την τεχνητή νοημοσύνη, οι οργανισμοί δυσκολεύονται να ακολουθήσουν



