Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ : « Σαν το αλάτι στη σούπα το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ»

Κλοπ : « Σαν το αλάτι στη σούπα το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/10, 18:30) στο «Όλντ Τράφορντ», τονίζοντας ότι απολαμβάνει τα παιχνίδια των δύο ομάδων

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/10, 18:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League, με τους «Reds» να φιλοδοξούν να ισοφαρίσουν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος (Τσέλσι 2005-06 9/9).

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του εναντίον των «κόκκινων διαβόλων», επισημαίνοντας πως αν και έκανε ελλιπή προετοιμασία λόγω των απουσιών (για τις Εθνικές ομάδες), η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να μην χαλάσει το απίστευτο σερί της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το έχουν δηλώσει πώς είμαστε ο τέλειος αντίπαλος για αυτούς. Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές ομαδες που θέλουν να μας αντιμετωπίσουν αυτή την περίοδο, φαίνεται πως η μοναδική που το θέλει είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτά τα παιχνίδια πάντως τα απολαμβάνω πολύ! Είναι σαν το αλάτι στη σούπα.

Πολύ θα ήθελα να είχα μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμάσω την ομάδα μου για αυτό το ματς αλλά είχαμε τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και έτσι και οι δύο ομάδες είχαν μόνο 3-4 ημέρες στη διάθεσή τους.

Γνωρίζω τη δύναμη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα πρέπει από την πλευράς μας να διασφαλίσουμε πως αν η Γιουνάιτεντ θέλει να αλλάξει τη σεζόν της, να περιμένει μία εβδομάδα.

Μου άρεσε πολύ το τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε με την Λέστερ, δεν καταλαβαίνω γιατί υπήρχε κόσμος που έλεγε πως δεν αξίζαμε να νικήσουμε.
Ήμασταν τυχεροί στο σημείο που κερδίσαμε το πέναλτι αλλά το παιχνίδι ήταν 100% Λίβερπουλ. Ήταν πολύ ποιοτικοί αλλά αξίζαμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024