Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Οφείλω τα πάντα στον Κλοπ»

Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Οφείλω τα πάντα στον Κλοπ»

Ο Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ μίλησε για την πορεία του στη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι χρωστάει τα πάντα στον Γιούργκεν Κλοπ.

O Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ παραχώρησε συνέντευξη για την εξέλιξη της καριέρας του και την πορεία του τα τελευταία χρόνια στη Λίβερπουλ και ο Άγγλος μπακ αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής των κόκκινων τόνισε ότι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας του το οφείλει στον Γερμανό τεχνικό, ενώ ξεκαθάρισες πως ήταν ο μοναδικός που του έδωσε τόσες πολλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Του οφείλω τα πάντα, πραγματικά! Χωρίς εκείνον, ποιος ξέρει τι θα είχα απογίνει… Είναι αυτός που μου έδωσε τις περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερες και από όσες θα μπορούσα να ζητήσω ο ίδιος.

Πίστεψε πολύ σε εμένα και εγώ προσωπικά προσπαθώ να του το ξεπληρώνω αυτό καθημερινά. Από τις πρώτες του εβδομάδες ήρθε στις ακαδημίες και παρακολούθησε τους νεαρούς παίκτες. Αυτό τότε μας έκανε όλους να πιστέψουμε ότι θα μας δώσει ευκαιρίες.

Σε αυτή την τετραετία που βρίσκεται στην ομάδα έχει δώσει πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως προφανώς και σε εμένα. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω ότι θα παραμείνει πετυχημένος και τα επόμενα χρόνια».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024