Η νέα ΚΑΠ φέρνει μειώσεις έως και 5% στις αγροτικές επιδοτήσεις
Για την ειδική έκθεση του Συνήγορου του Πολίτη και για τις μειώσεις που φέρνει η νέα ΚΑΠ, μίλησε στον Politica 89.8 και στον Χρήστο Κώνστα, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γιώργος Αποστολάκης
Για την ειδική έκθεση του Συνήγορου του Πολίτη και για τις μειώσεις που φέρνει η νέα ΚΑΠ, μίλησε στον Politica 89.8 και στον Χρήστο Κώνστα, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γιώργος Αποστολάκης.
Ευπρόσδεκτη χαρακτήρισε την έκθεση του Συνήγορου του Πολίτη, ο κ. Αποστολάκης, όπως όμως είπε και ο ίδιος πολλές φορές νιώθει ότι πιέζεται άδικα σε κάποια θέματα.
«Θεωρούμε ότι ο Συνήγορος του Πολίτη, είναι μια ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι χρήσιμη για τον πολίτη. Με αυτή την έννοια είναι ευπρόσδεκτη η έκθεση του. Νιώθω όμως ότι πιέζομαι άδικα σε κάποια θέματα, να βρίσκομαι απολογούμενος για θέματα τα οποία αφορούν 100 περιπτώσεις παραγωγών που διαβιβάστηκαν από τον Συνήγορο στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ διανέμει 2,7 δισ. Μιλάμε για 670 χιλ. δικαιούχους που παίρνουν τις ενισχύσεις τους μέσα από διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. 6 χρόνια και 100 περιπτώσεις».
- Ξεκινά τις επόμενες ημέρες το ταξίδι του HMS Dragon προς την Κύπρο – Και τρίτο ελικόπτερο Wildcat στην περιοχή
- Είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών – Συνελήφθη 34χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα
- The Expla-in Project| Το πλαφόν στη τιμή της βενζίνης έρχεται… Το κόστος στα καύσιμα θα πέσει;
- O Μάικλ Τζόρνταν εξηγεί γιατί ποτέ δεν θα απαντηθεί το ερώτημα για το ποιος είναι ο GOAT (vid)
- Στο Παρίσι Κυριάκος Μητσοτάκης για τη 2η Σύνοδο για την Πυρηνική Ενέργεια
- Διαζύγιο κορυφής: To Netflix «τελειώνει» τη Μέγκαν Μαρκλ – Κόβει το ρευστό, αποεπενδύει από τη μπράντα As Ever



