Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίνοος Αλμπάνης : Η συγκλονιστική εικόνα για το πρόβλημα της υγείας του και το μήνυμα αισιοδοξίας

Αντίνοος Αλμπάνης : Η συγκλονιστική εικόνα για το πρόβλημα της υγείας του και το μήνυμα αισιοδοξίας

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ανοιχτά ο Αντίνοος Αλμπάνης

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ανοιχτά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πριν από τρεις μήνες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους λεπτομέρειες από την επώδυνη διαδικασία των χημειοθεραπειών. Αμέσως δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης που τον έκανε να θέλει όχι μόνο να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα δύναμης.

«Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης» είχε πει μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε. Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου…» είχε συμπληρώσει για να καταλήξει «είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας».

Τρεις μήνες μετά, έχοντας βγει νικητής στην περιπέτεια με την υγεία του, θυμάται πώς ξεκίνησαν όλα γράφοντας κάτω από μία φωτογραφία του στο instagram τους στίχους του τραγουδιού «I get knoched down» του συγκροτήματος Chumbawamba.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024