
Ομπράντοβιτς: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Ρεάλ Μαδρίτης, «έπλεξε» το εγκώμιο της «βασίλισσας», χαρακτηρίζοντάς την τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο.
Η Φενέρμπαχτσε δεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για την Ευρωλίγκα, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χάνει από την Ρεάλ στη Μαδρίτη με 81-77.
Παρά την ήττα, ο «Ζοτς» δεν δίστασε να εκθειάσει τη δυναμική της «βασίλισσας», όντας ευχαριστημένος όμως για την κατάσταση της ομάδας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, το λένε οι τίτλοι της. Πάντα είναι ξεχωριστό να την αντιμετωπίζεις, ειδικά στη Μαδρίτη, είτε είναι στην κανονική περίοδο, είτε στα playoffs, είτε στο Final Four.
Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαίρω τη Ρεάλ για τη νίκη της, αλλά και τη δική μου ομάδα επειδή παλέψαμε για 40 λεπτά. Η προετοιμασία μας δεν ήταν καλή, γιατί είχαμε πολλούς παίκτες στις εθνικές τους ομάδες και αρκετούς τραυματίες.
Όμως αν σκεφτούμε πώς ήταν η εικόνα μας πριν δέκα μέρες και πώς εμφανιστήκαμε στη Μαδρίτη, είναι εμφανές πως παίξαμε καλύτερα. Μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλους στην Ευρωλίγκα»
- Κούβα: Αμφισβητεί την «αντικειμενικότητα» της Κάλας για την κατάσταση στο νησί
- Παναθηναϊκός: Στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός
- Τι συμβαίνει με την ExxonMobil και τα blocks της Κρήτης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις – Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι συλληφθέντες
- Ποιοι αγρότες θα πληρωθούν μέχρι τέλος Μαΐου – Ποιοι ακολουθούν
- Θησείο: Με απόσπασμα από την σύνθεση Κραουνάκη η αντίστροφη μέτρηση για το «κόμμα Τσίπρα»

