Υπόθεση Novartis : Εξαίρεση της Τουλουπάκη ζητά ο Λοβέρδος
Ο κ.Λοβέρδος κοινοποίησε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα την αίτηση εξαίρεσης, προσδίδοντας της παράλληλα και τον χαρακτήρα «αναφοράς», καταθέτοντας παράλληλα και νέα, άγνωστα, στοιχεία-έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της Novartis
Αίτηση εξαίρεσης της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη από την υπόθεση της Novartis, υπέβαλε χθες Τετάρτη στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ο βουλευτής και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος .
Ο κ.Λοβέρδος κοινοποίησε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα την αίτηση εξαίρεσης, προσδίδοντας της παράλληλα και τον χαρακτήρα «αναφοράς», καταθέτοντας παράλληλα και νέα, άγνωστα, στοιχεία-έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της Novartis .
Σύμφωνα με πληροφορίες, στους λόγους εξαίρεσης της Ελένης Τουλουπάκη, ο κ. Λοβέρδος υποστηρίζει, μεταξύ των άλλων, ότι είναι συμμέτοχος στα αδικήματα που αποδίδονται στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Ακόμη, τα στοιχεία που προσκόμισε ο πρώην υπουργός Υγείας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αφορούν, μεταξύ των άλλων, ανταλλαγή εγγράφων με την αμερικανίδα εισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση της Novartis, σε σχέση με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος ,όπως έχει γίνει γνωστό μέσω των στοιχείων της δικογραφίας, είχε την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου».
- Χάρης Δούκας: «Το μήνυμα που στέλνει η σημερινή μαθητική παρέλαση είναι καθαρό. Ότι η κοινωνία προχωρά μπροστά όταν είναι ενωμένη»
- Συνάντηση Δένδια – Πάλμα στη ΛΑΕΔ: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- «Μυρίζει» πόλεμο στην Ευρώπη: Εκτοξεύεται το άγχος των πολιτών – Πολύ ανήσυχοι οι Έλληνες
- Ποια είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας στα play offs και τα play outs της Super League
- Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά
- Super League: Το πρόγραμμα των play-off 5-8

