Τσακαλώτος : Δεν φοβάμαι «πασοκοποίηση»- Η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός
Οι τρεις κεντρικές διαχωριστικές γραμμές από τη ΝΔ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εστιάσει.
Σε τρεις κεντρικές διαχωριστικές γραμμές από τη ΝΔ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εστιάσει για να οργανώσει τον προγραμματικό αντιπολιτευτικό λόγο του και να εμπνεύσει τόσο τα μέλη του κόμματος αλλά και ακόμα περισσότερους υποστηρικτές, αναφέρθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην τοποθέτηση του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι τρεις διαχωριστικές γραμμές από τη ΝΔ
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι υπάρχουν τρεις διαχωριστικές γραμμές: δικαιώματα, μετανάστες και ανισότητες όλων των ειδών, ένα αναπτυξιακό μοντέλο που μπορεί να ανταποκριθεί στην κλιματική κρίση. Αυτές οι διακριτές γραμμές, τόνισε, «μας δίνουν τα εφόδια να οργανώσουμε την αντιπολιτευτική πολιτική και να θέσουμε την ατζέντα που θα εμπνεύσει και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτούς που θέλουν να έρθουν μαζί μας στο συνέδριο».
Δεν φοβάμαι «πασοκοποίηση»
Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν φοβάται «πασοκοποίηση» και ότι η κυβερνητική εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός, εξηγώντας ότι οι αριστεροί και οι αριστερές κάνουν αυτά που πιστεύουν και που θεωρούν σωστά και πως η εξουσία έρχεται ως αποτέλεσμα αυτών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κηφισιά-ΟΦΗ 2-2: Οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό με ανατροπή, έχασαν πολλές ευκαιρίες
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Γερνάμε σαν χώρα: Στα 47,2 έτη η διάμεση ηλικία στην Ελλάδα – Είμαστε οι τρίτοι «γηραιότεροι» στην ΕΕ
- Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους (τυπικά) φιλοξενούμενους
- Τροχαίο στα Σπάτα – Έκοψε στα δύο κολώνα ηλεκτροδότησης
- Κώστας Τσουκαλάς: Η ιστορία δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό – Το ΥΠΠΟ να προχωρήσει στην αγορά τους

