Με παρέμβαση Γεωργιάδη σταμάτησε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας οικογένειας
Ανεστάλη ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας με παρέμβαση Γεωργιάδη
Μετά την ένταση που σημειώθηκαν νωρίτερα έξω από συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, με παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, σταμάτησε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, ότι ο πλειστηριασμός σταμάτησε με δική του παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.
Διαβάστε επίσης: Επεισόδια σε πλειστηριασμό: Στο σφυρί κατοικία οικογενειάρχη που έχασε τη ζωή του σε φωτιά
«Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαριστώντας την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκριση και την τράπεζα που σταμάτησε τον πλειστηριασμό.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ΠΑΜΕ ο πλειστηριασμός αφορά την πρώτη κατοικία οικογένειας από τον Μαραθώνα, που καταστράφηκε από πυρκαγιά το μαγαζί από το οποίο είχε εισόδημα.
- Τζέφρι Έπσταϊν: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Η πορτοκαλί φιγούρα και ο γιατρός που λέει ότι στραγγαλίστηκε
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια


