Έτοιμοι να ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού
Το υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να καταλήγει στο σενάριο της ψήφου μέσω επιστολής, με επιλογή μόνο του ψηφοδελτίου επικρατείας.
Στην τελική ευθεία για το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στους Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στις εκλογές βρίσκεται η κυβέρνηση.
Το υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να καταλήγει στο σενάριο της ψήφου μέσω επιστολής, με επιλογή μόνο του ψηφοδελτίου επικρατείας.
Ο νόμος αυτός χρειάζεται 200 ψήφους στη Βουλή για να περάσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει ευρύτερη συναίνεση. Γι’ αυτό και θα συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς, πριν το σχέδιο πάρει το δρόμο για το κοινοβούλιο.
Πηγή: onetv.gr
- Βυζαντινό μοναστήρι 1.500 ετών ανακαλύφθηκε στην Αίγυπτο
- LIVE: Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ
- Ο Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά – Τι είπε για το νέο Δικαστικό Μέγαρο
- «Βόμβα» στο FA Cup: Ομάδα 6ης κατηγορίας απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας (2-1, vids)
- Ουάσινγκτον για το ρόστερ της Παρτιζάν: «Όλοι μαζί, ως σύνολο, είμαστε οι καλύτεροι παίκτες στη Euroleague»
