Γιατί κοκκίνισε ο Τσακαλώτος στην ομιλία Τσίπρα;
Στην ανάπλαση της Τούμπας και τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας.
Στην ανάπλαση της Τούμπας και τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας.
Στο σημείο αυτό, ο στενός συνεργάτης του και πρώην υπουργός Οικονομιών, Ευκλείδης Τσακαλώτος άρχισε να χειροκροτάει.
«Είναι η πρώτη φορά κατά την ομιλία μου σήμερα που ο Τσακαλώτος χειροκροτεί. Πολύ έντονα, δεν ξέρω γιατί» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, με τα βλέμματα να στρέφονται προς τον πρώην υπουργό, ο οποίος ξέσπασε σε γέλια και μάλιστα… κοκκινίζοντας.
Ποιος ήταν ο λόγο του έντονου χειροκροτήματος του Ευκλείδη που έστρεψε τα βλέμματα επάνω του; Ο λόγος μάλλον έγκειται στο γεγονός ότι η ομάδα του πρώην υπουργού είναι ο ΠΑΟΚ. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να ξεχάσει και την ατάκα του «Είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΠΑΟΚ», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Ο Κόρεϊ Φέλντμαν δεν προσκλήθηκε για να συμμετάσχει στο αφιέρωμα του Ρομπ Ράινερ στα Όσκαρ
- Ιράν: Ποιες κορυφαίες οικονομίες θα «πληρώσουν το μάρμαρο» του πολέμου
- Τραγωδία στην Πάτρα – Θρίλερ με νεκρή 25χρονη σε χωράφι δίπλα στο σπίτι της στο Ρίο
- Μέση Ανατολή: Μέτρα για τις συνέπειες του πολέμου – Αναμείνατε στο ακουστικό σας



