Καστελόριζο: Χωρίς δάσκαλο ξεκίνησαν τα μαθήματα
Χωρίς διορισμένο δάσκαλο ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο Καστελόριζο, ενώ ο αγιασμός έγινε με δάσκαλο αποσπασμένο προσωρινά από την Χάλκη.
Χωρίς διορισμένο δάσκαλο ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο Καστελόριζο, ενώ ο αγιασμός έγινε με δάσκαλο αποσπασμένο προσωρινά από την Χάλκη.
Κάτοικοι του νησιού εκφράζουν την διαμαρτυρίας τους, σημειώνοντας πως η πολιτεία τους θυμάται μόνο όταν πετάνε πάνω από το Καστελόριζο τουρκικά μαχητικά, ενώ οι ελλείψεις δεν περιορίζονται μόνο στο δημοτικό.
Κάθε χρόνο τα παιδιά λιγοστεύουν αφού οι οικογένειες φεύγουν από το μικρό νησί των Δωδεκανήσων προς την Ρόδο και την Αθήνα.
Πηγή: onetv.gr
- Ιράν: Νεκρός ο διοικητής του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Το πληθωριστικό θηρίο βρυχάται σε όλο τον κόσμο – Πού μπορεί να φτάσει εξαιτίας του πολέμου στο Ιράν
- Επίθεση με τσεκούρι κατά αστυνομικών στους Αμπελόκηπους
- Ποιες ομάδες «βλέπει» στο Final Four της Euroleague o Μπόμπι Ντίξον (vid)
- PFAS: Απαγόρευση των «παντοτινών χημικών» ζητά επιστημονικός φορέας της ΕΕ
- Τι γίνεται με τον 6ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG 6);

